On 7 juni 2019

Zwangerschapsreportage in Purmerend

Zwangerschapsreportages doe ik altijd buiten of thuis bij de aanstaande ouders. Meestal doe ik beide, omdat je in en rondom het huis vaak al prima plekjes hebt om mooie foto’s te maken. Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

Geboortefotograaf

Laura is mijn sportlerares en zwanger van haar derde kindje. Ze heeft al twee puberzoons en nu verwachten zij en haar man een meisje. Ze is al lang fan van mijn geboortefoto’s, dus toen ze net zwanger bleek te zijn schakelde ze me gelijk in als geboortefotograaf.

Eind februari plannen we de zwangerschapsreportage in, als Laura al bijna 36 weken zwanger is. Het weer gooide daarvoor roet in het eten, maar nu is het een prachtige dag in maart. Met als toetje een mooie zonsondergang en heerlijk licht. Zwangerschapsreportage in Purmerend op locatie gefotografeerd door Sandrinos FotografieZwangerschapsreportage in Purmerend op locatie gefotografeerd door Sandrinos FotografieZwangerschapsreportage in Purmerend op locatie gefotografeerd door Sandrinos FotografieZwangerschapsreportage in Purmerend op locatie gefotografeerd door Sandrinos FotografieZwangerschapsreportage in Purmerend op locatie gefotografeerd door Sandrinos FotografieZwangerschapsreportage in Purmerend op locatie gefotografeerd door Sandrinos Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *