Info en tarieven

Om met de deur in huis te vallen: ik heb geen studio en werk uitsluitend op locatie. Dat is voornamelijk buiten, maar ook bij de klant thuis. In jullie eigen omgeving leg ik de dierbare en dagelijkse momenten vast. Het knuffelen met je zoontje, hoe hij kruipt en probeert te lopen. Maar ook buiten spelen in het bos, op het strand of in een speeltuin. Die momenten die je misschien zelf niet zo snel vastlegt, maar die zo belangrijk zijn. Ook voor later, want vaak kun je je die momenten als ze klein zijn niet zo goed meer herinneren.

Heerlijk vind ik het om me te laten inspireren door mooie natuur, locaties in een stad of jullie eigen huis en omgeving. In overleg met jullie bespreken we deze locaties vooraf.

Na afloop van de fotoreportage zet ik een selectie in een beveiligd webalbum, waar jullie een keuze kunnen maken. Uiteraard kan ik jullie prima adviseren over mooie luxe producten voor bijvoorbeeld aan de muur of fotoalbums. Want van een mooie vergroting voor aan de muur of een luxe album word je veel blijer dan foto’s op een usb stick. Ook werk ik met verschillende pakketten, met name voor zwangerschap, geboorte en kraamreportage. Voor geboortefotografie is er een aparte website: www.sandrinosgeboortefotografie.nl

Een zwangerschapsreportage wordt bij jou thuis en op locatie gehouden in de 33-36ste week van je zwangerschap. Pure foto’s in je eigen kleding in je eigen huis en op een mooie locatie in de omgeving. Dat kan een park zijn, een bos, het strand of de duinen. De reportage duurt een uur tot anderhalf uur. Voor impressies zie portfolio en blogs.

Er zijn verschillende pakketten vanaf 265 euro. De prijslijst is op te vragen via info@sandrinosfotografie.nl

 

 

In de eerste twee weken na de geboorte kom ik bij jullie thuis de kraamreportage maken. Pure foto’s van de baby met de ouders en eventuele broertjes of zusjes. De dagelijkse momenten als in bad gaan, voeden en aankleden breng ik op een mooie manier in beeld. Ik neem geen accessoires mee, maar maak gebruik van jullie huis en jullie spullen. Een realistisch kijkje in jullie leven. De reportage duurt ongeveer 2-2,5 uur.

Ik werk met verschillende pakketten voor kraamreportages, vanaf 295 euro. De prijslijst is op te vragen via info@sandrinosfotografie.nl

 

 

Iedere leeftijd is bijzonder om te fotograferen als kinderen klein zijn. Het moment dat ze nog kruipen, gaan lopen, kunnen rennen, aan het groeien zijn, zichzelf ontdekken en gaan puberen. Ik leg die momenten graag vast, op mooie locaties buiten maar ook in de eigen omgeving. En dan niet op een geposeerde manier, maar juist op een natuurlijke, ongedwongen manier. Door middel van vragen die ik stel of spelletjes die ik speel, wordt een fotoshoot meer een beleving dan alleen maar foto’s maken. Deze shoots zijn ook erg leuk om met het hele gezin te doen. Gemiddeld duurt een sessie tussen de 1-1.5 uur.

Ik werk met verschillende pakketten, vanaf 265 euro. De prijslijst is op te vragen via info@sandrinosfotografie.nl

 

 

Day in the life

Bij een Day in the life reportage kom ik twee, vier of acht uur bij jullie thuis om de dagelijkse momenten vast te leggen, zoals het ontbijt of de lunch, het voorlezen voor het slapengaan, koekjes bakken of het buitenspelen, de sportactiviteiten buiten de deur. Die momenten die je eigenlijk nooit vastlegt, maar die precies jullie dagelijks leven vastleggen. Ook hier werk ik met pakketten en albums. Voor meer informatie en prijzen kan contact worden opgenomen via het contactformulier. Een Day in the life reportage is er al vanaf 250 euro inclusief een mini-album.